logo xelu.net va de menjar - cuina
Separador

Pastís de xocolata blanca i iogurt

Autor/a de l'aportació:
Xevi Vilardell Bascompte

 

TEMPS: 1 hora
DIFICULTAT: fàcil
PREU: normal
CATEGORIA: pastissos

Pastís de xocolata blanca i iogurt
ingredients  
 
Pel pa de pessic:br />
6 ous
160gr de sucre
160gr de xocolata blanca
120gr de farina
1 sobre de llevat químic

Per la cobertura:
125gr de nata
250gr de xocolata blanca
125gr de iogurt grec
preparació
 
Versió Thermomix:
Pa de pessic:
Amb la papallona posada deixata els ous amb el sucre durant 10 minuts, velocitat 4. Fon la xocolata blanca en el microones, amb compte de no cremar-la, i incorporar-la al batut d'ou. Afegeix-hi el llevat i la farina tamisada. Programa 2 minuts més, a la mateixa velocitat. Posa-ho en un motlle greixat dins del forn 30 minuts a 180º. Comprova la cocció i deixa refredar el mateix motlle.
Cobertura:
Introdueix la nata i la xocolata blanca de la cobertura en el vas. Programa 6 minuts a 80º, velocitat 2. Deixa refredar 30 minuts a la nevera i barreja amb el iogurt grec 20 segons, velocitat 3. Treu el pastís del motlle i cobreix-lo amb la cobertura ben freda de iogurt i xocolata. Guarda a la nevera fins que la cobertura quedi ferma.

Versió sense Thermomix:
Pa de pessic:
Amb les barilles elèctriques deixatar els ous amb el sucre durant 10 minuts a velocitat alta. Fondre la xocolata al microones i incorporar-la al batut d'ou. Afegir-hi el llevat i la farina tamisada i continuar barrejant 2 minuts més a la mateixa velocitat. Posa-ho en un motlle greixat dins del forn 30 minuts a 180º. Comprova la cocció i deixa refredar el mateix motlle.
Cobertura:
En un pot posar la nata i la xocolata blanca a foc lent. Anar remenant fins que la xocolata estigui fosa. Deixar-ho refredar a la nevera uns 30 minuts. Barrejar-hi el iogurt i remenar fins que quedi ben homogeni. Treu el pastís del motlle i cobreix-lo amb la cobertura ben freda de iogurt i xocolata. Guarda a la nevera fins que la cobertura quedi ferma.
 

(c) 2007-2023 logo xelu.net| Design by: logo BitWorks